anmälan

Kurser

Kundaliniyoga i lokal platsen

NY KURSSTART 
Tisdagar 19.00-20.30     8 veckor      Start 21 april  

Just nu är det viktigt att ta hand om sig själv, att bjuda i glädje, kreativitet och lust samt skapa framtidshopp. Detta kommer vi fokusera på under denna kurs. Vi kommer även göra övningar som mjukar upp och stärker kropp & själ och träna oss i närvaro och acceptans samt på att släppa prestation. 

Du deltar i klasserna utifrån din kropp, dagsform och dina unika förutsättningar. Både nybörjare och vana yogis är varmt välkomna att delta! 

Tillsammans eller online 

I dessa tider är det viktigt att undvika smittspridning, nu kan du delta i kurser på plats i vår lokala eller online via Youtube. 

För allas trygghet städar vi extra noga i lokalen, ser till att det finns goda möjligheter till handtvätt samt uppmuntrar dig till att ta med din egen yogamatta om du önskar. Du deltar i klasser endast när du är symptomfri.

Enbart online
Det går utmärkt att endast gå onlinekursen. Du kommer få tillgång till en introduktionsvideo, 4 långa yoga pass på drygt 60 minuter vardera, en kroppsscanning samt ett kortyogapass på ca 18 minuter. 
Du följer kursen via Youtube-länkar som jag skickar ut. 

GONGBAD 2020

INGA AKTUELLA DATUM JUST NU   


Välkommen på avstressande Gongbad! Vi börjar med att göra ett kundaliniyogapass tillsammans och sedan får du ligga ner på mattan och bada i vibrationer från gong, klangskålar och shantis. Gongens vibrationer försätter oss i djupavslappning och hjälper oss att släppa djupt sittande blockeringar och spänningar vilket främjar läkning av kropp och själ. Inga förkunskaper krävs!

Priser och anmälan

1 kurs på 8 tillfällen kostar 1400 kr 
Onlinekurs 1400 kr
Drop-in kostar 200 kr 
Gongbad kostar 300 kr

Betala till bank-giro 349-4408 eller med swish 0736-234024

För att anmäla dig, fyll i formuläret på denna sida.  
Du kommer få ett bekräftelsemail med uppgifter om betalning, hur du hittar till Lokalen Bra och så vidare. 
Ljud & Yoga har F-skattsedel