min yogaresa

Jag kom i kontakt med kundaliniyoga 2013 då min kropp och själ var i behov av läkning. Jag gick på en Prova på-klass och det sa "klick" på en gång, detta var verkligen något för mig! Jag hade testat ashtanga- och lyengaryoga tidigare men jag förälskade mig totalt i kundaliniyogan. Jag uppskattade verkligen att denna yogaform var så dynamisk, mjuk och inkännande. Jag tyckte om att varje yogapass innefattade kroppsövningar, vila och meditation, det blev en praktik som effektivt jobbade på många fronter. 

Jag fick en djupare kontakt med min kropp än jag någonsin haft, jag upplevde en större förmåga att vara närvarande och jag fick kraftfulla verktyg som jag kunde använda i min vardag, bland annat då jag hamnade i stressiga situationer. Genom min yogapraktik har jag läkt och lärt mig mycket om mig själv och fortsätter att göra det hela tiden. 

Under utbildningen kom jag i kontakt med sound healing vilket resonerade starkt inom mig då det var ett sätt att använda musik, ljud och vibrationer för att skapa läkning. Jag har utforskat området genom att chanta mantran och spela gong, klangskålar och shanti i samband med min yogapraktik. Jag spelar ofta något instrument under mina yogaklasser. 

Idag är yogan en del av mitt dagliga liv. Jag praktiserar regelbundet hemma och går på klasser för att lära mig mer och för att få inspiration. Jag vidareutbildar mig regelbundet inom yogan för att fördjupa mina kunskaper. Just nu går jag en lärarutbildning i Sensing Yin yoga och jag hoppas att erbjuda klasser i denna praktik i framtiden.